Basiscursus Textiel Deel 15 en 16

Tyfek tweede keer

Tyfek tweede keer

Dit waren de laatste twee cursussen van deze cursusreeks. Ik heb weer met tyvek gewerkt. De eerste cursus heb ik zowel licht katoen als jute op tyvek genaaid. De tweede cursus, dus de laatste heb ik de tyvek weer verwarmd met zowel de strijkijzer als de verfbander. Het katoen bolde meer op met de verfbrander dan met de strijkijzer. De jute had vrijwel geen effect. Ondanks dat ik erg dicht op elkaar genaaid had. Omdat er zoveel werk zat in de jute is bedacht om hier een telefoonhoesje van te maken. En dat nog wel met voering! Het was even  een puzzeltje en  hij is niet groot genoeg, maar ik heb er wel eentje gemaakt.

Ik heb veel geleerd op de cursus en ik heb mij direct opgegeven voor de volgende reeks na de zomer.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *